Verf & Behang

Verf & Behang

VERF


Wilt u uw huis opknappen met een mooie nieuwe kleur? Of heeft u andere schilder plannen? Zorg dat u dan goed en vakkundig te werk gaat. Zorg ervoor voorbereid bent en dat u alles bij de hand hebt! Van tape tot kwasten en van grond verf tot aan de lakverven. Ook het advies is belangrijk, daarvoor komt u natuurlijk bij onze adviseurs.

Bij Helmink Wonen Eibergen kunt u terecht voor al uw schilderwerken. We beschikken over een groot assortiment en kennis in verfartikelen. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal A-merk artikelen zoals Histor en Sigma. Door onze verfmengmachine hebben we de beschikking om uw verf helemaal op de door u gewenste kleur te mixen en te schudden, zodat het direct te verwerken is. Dit alles is natuurlijk mogelijk bij de latex verven, grondverven en lakken.

Een verflaag is een belangrijke beschermlaag. Om uw object nog beter te beschermen hebben we ook een groot assortiment aan voorbehandelingsmiddelen. Wij hebben een groot assortiment Alabastine producten ter reparatie en voorbehandeling zoals de gatenvuller, houtrotvuller en spack-reparatiemiddelen.
Daarna heeft u voor uw schilderwerk uw schuurpapier nodig. Ook hier hebben we een groot assortiment in, van grof tot fijn tot aan de gaasjes. En natuurlijk kunt u ook terecht voor uw kwast en roller, iedere verf vraagt natuurlijk om haar eigen kwast.

Wanneer u alles in huis heeft kunt u aan de slag!

Hierbij een klein lijstje om aan te denken
– Verfreiniger
– Schuurmateriaal
– Bijwerkmatrialen/plamuur
– Afneem / schoonmaakmiddel
– Afplaktape
– Kwasten en rollers
– Verfbakjes, telescoop of bokkepoot
– Acrylaatkit
– Grondverf voor één laag
– Aflak voor twee lagen

Behang


Helmink wonen Eibergen heeft een grote collectie aan behang. Helmink wonen Eibergen heeft diverse boeken met voorbeelden van behang, tevens met voorbeelden van fotobehang en met diverse soorten glasvezel.
Ook heeft Helmink wonen Eibergen een grote collectie voorraad behang. Ook beschikt ze over alle behangattributen en behanglijm om direct aan de slag te gaan