Raambekleding (binnen zonwering)

GORDIJNEN OP MAAT BIJ HELMINK WONEN EIBERGEN

Gordijnen kopen, rolgordijnen kopen of gordijnen op maat laten maken? Bij Helmink Wonen Eibergen hebben wij veel verschillende soorten stoffen en mogelijkheden waarmee gordijnen op maat gemaakt worden. Wij beschikken over gobelin, vitrages, inbetweens en gordijnen. Al onze stoffen hebben diverse breedtes en kamerhoogtes. Zo kunnen we ieder raam van de juiste raambekleding voorzien. Wij bieden ruime keuze uit veel verschillende decoratieve, verduisterende en/of brandvertragende stoffen. Wij geven daarom graag advies over welke gordijnen het beste passen bij de woning of kantoorpand. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag alvast een vrijblijvende offerte aan.

Rolgordijnen op maat

Een leefruimte meer uitstraling geven of de woonkamer van sfeer voorzien kan door middel van gordijnen. Voor iedere wens hebben wij een passende oplossing. Zo hebben we vitrages die transparant en dun zijn. Ze zorgen voor meer privacy en zijn lichtdoorlatend. Het daglicht wordt gefilterd wat zorgt voor een sfeervolle uitstraling. Inbetween gordijnen zijn stijlvol en geven meer privacy omdat er fijn naar buiten kan worden gekeken, maar niet naar binnen. Verduisterende gordijnen zijn ideaal voor ruimtes waar warmte en het zonlicht buiten moet blijven. Natuurlijk hebben we ook overgordijnen die in de avond lekker dicht kunnen voor meer sfeer en warmte in huis.

Bij Helmink Wonen Eibergen is er een groot aantal voorbeelden te zien van traditionele gordijnen, vitrages, inbetweens en zonwering voor binnen. Naast gordijnen is er ook een groot assortiment aan rolgordijnen, plissés en jaloezieën. Desgewenst komen we langs om de gordijnen of rolgordijnen op maat in te meten. Ook heeft Helmink Wonen Eibergen een grote keuze aan ophangsystemen, zoals: rails, roedes en railroeden.

Waarom gordijnen bestellen bij Helmink Wonen Eibergen?

  • Wij zijn een echt familiebedrijf.
  • Er wordt altijd vakwerk geleverd.
  • Betrokken en persoonlijke service.
  • Twee jaar garantie op onze producten.

Verduisterende gordijnen, vitrages en inbetweens kopen

Op zoek mooie gordijnen of rolgordijnen op maat? Wij helpen graag! Uiteraard is iedereen van harte welkom in onze prachtige meubelzaak of om een kijkje te nemen via onze uitgebreide webshop. Wij zijn te bereiken via 0545-474190 of de volgende e-mail: info@helminkwoneneibergen.nl. Ook is het mogelijk om gegevens achter te laten in ons contactformulier, dan nemen wij spoedig contact op.

Raambekleding ( binnen zonwering)

Bij Helmink wonen Eibergen is er een groot aantal voorbeelden te zien van raambekleding (binnen zonwering).
Naast de traditionele gordijnen en vitrages zijn er ook inbetweens. Desgewenst komen we deze bij u inmeten en maken we uw gordijnen tot een maatwerk gordijnen.
Ook heeft Helmink wonen Eibergen een grote keuze aan ophangsystemen, zoals; rails, roedes en railroeden.
Onze adviseurs willen u graag uitleggen wat de diverse mogelijkheden zijn

Raamdecoraties

Naast gordijnen is er ook een groot assortiment aan rolgordijnen, plissés en jaloezieën. In onze winkel kunt u vele verschillende producten zien. Ook kunt u hier een groot verschil aan bedieningssystemen zien. Graag leggen de adviseurs u de mogelijkheden uit van de diverse raambekledingen.