Relaxfauteuils

Wie houdt er niet van ontstressen?

Helmink wonen Eibergen heeft een ruime keuze aan relaxfauteuils. Relaxfauteuils kunnen hand verstelbaar zijn of elektrisch verstelbaar zijn. Wilt u uw relaxfauteuil is stof of leer? U kunt bij Helmink wonen Eibergen uw stoel helemaal op uw wensen laten aanpassen.

Maatwerk

Ook zijn er relaxfauteuils die u helemaal kunt aanpassen op zitdiepte en hoogte. Hierdoor kan de stoel naast een ideale relaxfauteuil ook een ideale fauteuil voor u zijn. Ook zijn er relaxfauteuils die zowel hand- als elektrisch verstelbaar zijn of zelfs met opsta hulp.

De Magic4U is een maatwerk relaxfauteuil die bij Helmink wonen Eibergen te vinden is. Door een combinatie te maken van diverse rug-mogelijkheden en arm-mogelijkheden kunt u deze fauteuil tot uw ideale relaxfauteuil creëren.
Er zit een standaard stervoet onder, ook bestaat de mogelijkheid om enkele modellen met vaste arm te maken. Van deze modellen kunt u zelfs een 2 of 2½ zits bank bestellen!
De relaxfauteuils zijn in 4 verschillende maten beschikbaar. Ze zijn hand verstelbaar, elektrisch verstelbaar of met opstahulp.

Kom in de winkel de relaxfauteuils uitproberen en ga lekker ontstressen en relaxed genieten!

Relaxfauteuils COZY HOMES

Bij Helmink wonen Eibergen hebben ze ook relaxfauteuils uit de COZY HOMES collectie.
Eigentijd wonen tegen een vriendelijke prijs.

Hieronder twee van de voorbeelden uit de COZY HOMES relaxfauteuils die te zien is bij Helmink wonen Eibergen

 

 

 

 

Op relaxfauteuil Sacha kunnen diverse aanpassingen op worden gedaan. Er is een grote keus aan poot mogelijkheden ook kunnen er vele soorten leer, kunstleer en stof op.
Voor de rood lederen relaxfauteuil Vera geldt nagenoeg dezelfde opties. Het leer kan veranderd worden in diverse kleuren en kwaliteiten leer. Uiteraard kan deze relaxfauteuil ook in kunstleer of stof. Dit model kan eventueel ook elektrisch verstelbaar geleverd worden, een accu is ook nog een optie.

Bij Helmink wonen Eibergen en bij COZY HOMES heeft u een ruime keuze voor een relaxfauteuil