Slapen

Wilt u ook uitgerust wakker worden?

slaapkamers

Op het gebied  van slapen heeft Helmink Wonen Eibergen een collectie slaapkamers in verschillende maten, uitvoeringen en kleur.  Ook voor senioren zijn er verschillende modellen 1 persoons bedden, waaronder bedden op 120 cm breedte, speciaal voor mensen die extra breed wensen. De bedden hebben allemaal comfort hoogte voor gemakkelijk in en uit bed stappen. Veel bedden hebben verstelbare bodemdragers die u naar wens op 4 verschillende hoogtes kunt plaatsen. vrijwel bij alle bedden zijn bijpassende linnenkast, nachtkastje of ladekast te krijgen. Zo richt u uw slaapkamer geheel naar wens in, passend bij uw interieur en met volop bergruimte.

Boxsprings

Boxsprings in vaste en elektrische uitvoering kunt u testen  op de afdeling technisch slapen en hier kunnen onze verkoopmedewerkers u helpen bij het zoeken naar een passende oplossing voor uw slaaphouding en wensen. Een boxspring bestaat uit een kern van 1 of meerder zones bonnell vering afgedekt met een drukverdeler en comfortschuim. Hierop komt de matras te liggen die ook weer in verschillende uitvoeringen is te krijgen. Als extra comfort kan men gebruik maken van een topper (topdekmatras) die leverbaar is in comfort schuim, latex of visco. Om de boxspring compleet te maken zijn er verschillende hoofdborden, voetborden, nachtkastjes en bankjes te krijgen. Allemaal gestoffeerd in dezelfde kleur als de boxspring. De poten van een boxspring zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren hout of in R.V.S.

Matrassen en bed bodems.

Er staan testbedden met vaste en electrisch verstelbare bodems en een collectie matrassen o.a van het merk Eastborn in foam, pocket vering en latex.  De elektrische lattenbodems zijn ook in verschillende uitvoeringen. Met of zonder noodstroom voorziening. Bij stroom uitval kan de bodem dan altijd terug gezet worden in een vlakke stand. De motor is zeer geluidsarm en krijgt alleen stroom als deze bediend wordt. Bij alle bedbodems zijn zelfdragende constructies leverbaar. (uitschuif poten)

Hoofdkussens

Een goed hoofdkussen is van essentieel belang  voor uw nachtrust. Daarom heeft Helmink Wonen Eibergen een ruime keuze in verschillende soorten hoofdkussens als: synthetisch –  wol – dons – veren – latex en traagschuim. Voor de aller kleinsten en de buikslapers hebben wij ook de Silvana “mijn eerste kussen”. Ook hebben wij de Silvana Support hoofdkussen serie met nek ondersteuning, vaak geadviseerd door fysiotherapeuten. Deze serie bestaat uit 6 verschillende hardheden. Wij hebben van de Silvana Support hoofdkussens ook proefkussens liggen die u gerust een paar nachten kunt uitproberen.

Bedtextiel

Helmink Wonen Eibergen heeft een groot assortiment in bedtextiel. Dekbedden in Wol – dons en anti allergisch synthetisch. Allemaal in enkel of in de 4 seizoenen uitvoering. Hiervoor hebben we ook een ruim assortiment overtrekken in katoen, synthetisch en ook kinderdessins. Regelmatig  brengen wij een actuele folder uit en vullen ons assortiment aan met de nieuwste trends. Katoen of satijn en voor de winterdagen is flanel een heerlijk warm alternatief. Voor alle overtrekken hebben wij hoeslakens in verschillende kleuren en maten. Ook voor toppers zijn hoeslakens verkrijgbaar.