Zitmeubelen

Het zit wel goed bij Helmink wonen Eibergen

Helmink wonen Eibergen heeft een ruime keuze aan zitmeubelen. Er is een ruim aanbod aan diversiteit aan banken, hoekbanken en fauteuils. In de showroom van Helmink wonen Eibergen kunt u al vele banken en hoekbanken bewonderen. De hoekbanken, banken en fauteuils kunnen helemaal worden samengesteld tot uw ideale inrichting.
Ook is er een diversiteit aan bekledingen. Alle zitmeubelen hebben haar eigen bekledingen, stof  en/of leer.
Natuurlijk kunt u ook alleen met een fauteuil uw inrichting weer helemaal compleet maken. Naast de vele groepen zitmeubelen staan er ook vele ‘losse’ fauteuils in de showroom.
Helmink wonen Eibergen heeft een ruime eigen collectie. Hierin is er ruime keuze aan zitmeubelen voor iedereen.

Het bovenstaande model is een van de maatwerk banken die bij Helmink wonen Eibergen te vinden is. Dit model heeft vele mogelijkheden in aanpassingen van zithoogte, zitdiepte en rughoogte. Daarnaast kunt u kiezen voor een lederen arm of een bies.

Naast haar eigen collecte heeft Helmink wonen Eibergen ook nog een collectie van de Cozy – Homes opgenomen.

                                    Cozy – Homes

 

 

 

Helmink wonen Eibergen heeft als Cozy – Homes Eibergen een aantal Cozy – Homes Banken en fauteuils op toonzaal staan. Cozy – Homes staat voor: puur wonen!
In de Cozy – Homes collectie zitten een aantal eigentijdse modellen. Deze staan uiteraard ook op de webshop (webshop )

 

 

 

 

De Clark is een van de Cozy – Homes modellen die bij Helmink wonen Eibergen in haar showroom staan.
De Clark is een hoekbank welke ook als fauteuil of bank geleverd kan worden. Ook kunnen er diverse elementen elektrisch verstelbaar geleverd worden.
Deze hoekbank is leverbaar in diverse kwaliteiten en kleuren leer en stof. Een echt maatwerk product die geheel aan uw wensen en in woonkamer aan te passen is.