Cozy – Homes

 

 

TEVREDEN KLANTEN MAAKT ONS BLIJ

Alles bij ons is erop gericht om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Dagelijks proberen we onze klanten te helpen, met het uitkiezen van een bank, een leuke bijzettafel of een hele woonkamer. Bij ons koop je dus meer dan een meubel.
Om dat te kunnen doen vinden we het fijn ons in te leven in de woonsituatie van onze klanten. Blije gezichten zijn voor ons het hoogste doel. Van blije klanten worden we zelf ook blij. En blij zijn we altijd. Maar ook trots, omdat onze klanten tevreden zijn en bij ons terugkomen.

We houden van vernieuwing, een open blik en frisse kijk op de wereld. Kijk je mee?

 

AFLEVEREN

Wanneer je bij ons een aankoop hebt gedaan die te groot is om in je kofferbak te passen, dan brengen wij die graag bij je thuis. Natuurlijk zetten wij alles op zijn plaats en zorgen ervoor dat het plaatje precies zo wordt als jij je had voorgesteld. Een beetje afhankelijk van de afstand en de moeilijkheidsgraad en het afleveradres kunnen hier kosten aan verbonden zijn, maar dat vertellen we natuurlijk vooraf.

 

VERPAKKING AFVOEREN

Onze meubelen komen met regelmaat uit het buitenland. Om te zorgen dat alles netjes en schoon bij ons aankomt, worden de meubelen goed verpakt. Die verpakking laten wij zitten tot en met de aflevering bij je thuis. Na het uitpakken en eventueel monteren nemen we alles mee, zodat jij niet met de rommel blijft zitten.

Direct genieten dat is het devies.

 

MONTEREN

Soms komen producten in delen aan. Maar in ons streven perfectie monteren wij alles voor jou. Zo hoef je niet met een gebruiksaanwijzing en een hand vol schroeven een hele middag weg te gooien. Om nog maar te zwijgen over de irritatie die dit kan veroorzaken.

Kortom, meubelen kopen bij Cozy -Homes is een feestje met jou als stralend middelpunt.

 

INTERIEURADVIES

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van je woning? Ontdek wat een interieuradvies voor jou kan doen en hoe dit je geld kan besparen en van jou zelfs een duurzamer consument kan maken.

Bij een goed advies wordt rekening gehouden met de stijl van het huis, indeling, comfort, gebruiksdoelen, trends en de balans tussen ruimtelijkheid en sfeer. Je voorkomt dat je geld uitgeeft aan spullen die je achteraf toch beter niet had kunnen kopen. Of erger, allerlei dingen koopt waardoor je over je budget heen gaat.

Wij helpen je graag aan betaalbare, nieuwe woonideeën.